EoT voor ingenieurs

EoT voor studenten

EoT voor bedrijven

Engineers of Tomorrow

Levenslang leren

Let's build the future

Ontdek alle cursussen

EoT biedt een platform waarop zowel huidige als voormalige industrieel ingenieurs, samen met de Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen en toonaangevende technologiebedrijven, kunnen deelnemen aan een scala aan leerinitiatieven. Bij EoT geloven we dat levenslang leren niet alleen bijdraagt aan de carrièreontwikkeling van individuen, maar ook een essentiële rol speelt in het voortdurend verrijken van ons ecosysteem met verse ideeën en perspectieven.

0 cursussen gevonden

Dataverwerking

Industriële toepassingen

Efficiënte Dataverwerking voor Industriële Toepassingen

Deelnemers zullen leren hoe ze de data verkregen uit industriële camerasystemen effectief kunnen verwerken om accurate en efficiënte conclusies te trekken.

Cameratechnieken

Industriële toepassingen

Camera Technologieën in de Industrie

Deze workshop is ontworpen om deelnemers een grondig inzicht te geven in de diverse camera technologieën die beschikbaar zijn voor industriële toepassingen.

Brouwen

Hans-on cursus

To beer or not to beer

Een hands-on cursus bierbrouwen die deelnemers onderdompelt in de wondere wereld van het brouwen.

Asfaltverharding

Basiscursus asfaltverhardingen

Deze cursus richt zich op de praktische kennis van grondstoffen, productie en verwerking van asfalt en de relatie tussen de verschillende stappen in het asfaltproces.

Asfaltverharding

Gevorderdencursus asfaltverhardingen

De cursus doorloopt het hele proces van het niveau van eisen voor de wegconstructie als geheel tot het niveau van grond- en bouwstoffen.

Energie

Economie

Duurzaamheid

Energie en duurzaamheid

Deze cursus biedt een diep inzicht in de duurzaamheidsimpact voor de energie-uitdagingen van de toekomst.

Virtuele modellen

Infrastructuursector

Bouwinformatiebeheer in infrastructuur

Building information Modeling and Management is de nieuwe methode voor het beheren van infrastructuurprojecten vanaf het ontwerpproces.

5G-Technologieën

Economie

Het ABC van 5G

Deze uitgebreide cursus is speciaal ontworpen om businessmanagers een diepgaand inzicht te geven in 5G-technologie en de belangrijke economische en juridische gevolgen ervan.

Let's build the future

Job- en netwerkevent 2024

Het job- & netwerkevenement van Engineers of Tomorrow is de belangrijkste bijeenkomst in Antwerpen waar toekomstige industriële ingenieurs, pas afgestudeerden in de ingenieurswetenschappen en technologiegedreven bedrijven samenkomen.

Goed om te weten

Engineers of tomorrow heeft meer te bieden dan het jaarlijkse job- en netwerkevent.

Wat

Engineers of Tomorrow wil het ecosysteem van toekomstige industrieel ingenieurs, (alumni-) ingenieurs, de Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen en door technologie en innovatie gedreven bedrijven ondersteunen in hun bredere professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wie

We verwelkomen toekomstige (afgestudeerde) industrieel ingenieurs en bedrijven die gedreven worden door technologie en innovatie.

Waar

Het job- en netwerkevent van Engineers of Tomorrow vindt plaats in Bluepoint in Antwerpen.

Waarom

EoT is een duurzaam, faciliterend platform dat  stakeholders verbindt met toenemende aandacht voor bredere maatschappelijke thema’s. Fundamenteel draagt elke stakeholder bij aan het platform en heeft tevens de mogelijkheid om ervan gebruik te maken.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.