Terug

Willemen Infra nv

Hoofdactiviteit

Infrastructuur / Wegenbouw

Inhoud stage

Heb jij een hart voor wegenbouw en wil je weten wat een infrastructuurproject inhoudt? Onze kantoren te Kapellen (Antwerpen), Drongen (Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Gent) en Hasselt (Limburg) bieden stageplaatsen aan.
Tijdens je stage krijg je, onder begeleiding van je stagementor, de mogelijkheid om in de praktijk kennis te maken met een gevarieerd takenpakket. Zo wordt je betrokken bij de algemene werfaansturing, meet & uitzetwerk op wegeniswerken, bepalen van uitgevoerde hoeveelheden in functie van vorderingsstaten, opmaken van meetstaten etc..

Je krijgt dus de mogelijkheid om echte praktijkervaring op te doen en niet enkel toe te kijken.

Je kan kiezen voor een stage in de uitvoering en komt terecht onder begeleiding van een werfleider/projectleider of kiest ervoor om op de calculatiedienst / werkvoorbereiding terecht te komen.

WILLEMEN INFRA beheerst als toonaangevend wegenbouwer alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie. Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd.

Sector:

Energie & klimatisering, Infrastructuurwerken, Logistiek, Ontwikkeling en bouw van gebouwen, Veiligheid en attestering,

logo Willemen Infra nv
Locatie stage

Antwerpen

Aantal stage plaatsen

3

Gelieve ons te contacteren via:

Per Mail

Bel ons op het nummer

0473 31 71 35

Contacteer ons per e-mail:

gregory.bovee@willemeninfra.be