Terug

Bouwbedrijf Van Poppel NV

Hoofdactiviteit

Algemene Aannemerij

Inhoud stage

Als klasse 7 aannemer te Mechelen is Bouwbedrijf Van Poppel als 7 generaties actief als algemeen aannemer. Bouwbedrijf Van Poppel stelt met plezier elk jaar enkele stage plaatsen beschikbaar aan enthousiaste en gemotiveerde studenten. Zowel in onze afdeling Calculatie/aankoopdienst als onze afdeling Uitvoering zijn er telkens weer verschillende mogelijkheden.

Bij de afdeling calculatie kom je als stagiair in contact met de voorstudie van elk project; meetstaten en lastenboeken uitpluizen, hoeveelheden narekenen, … . Onze afdeling calculatie wordt gecombineerd met een centrale aankoop- en voorbereidingsdienst. Hier dienen vooral offertes te worden opgevraagd, prijsvergelijkingen worden aangemaakt, technische informatie te worden afgetoetst en zo verder.

Bij de afdeling Uitvoering kom je als stagiair in contact met ‘het leven op en rond de werf’, je zal deel uitmaken aan werfvergaderingen, werfplekinspecties, vorderingsstaten voorbereiden, verrekening mee helpen opstellen, …

Kortom een zeer boeiende en gevarieerde waaier aan opportuniteiten om je dagdagelijkse kennis bij te schaven en je te laten proeven van het ‘werk’leven.

Hopend tot een volgende keer!

Sector:

logo Bouwbedrijf Van Poppel NV
Locatie stage

Mechelen

Aantal stage plaatsen

2

Gelieve ons te contacteren via:

Per Mail

Bel ons op het nummer

+32476719126

Contacteer ons per e-mail:

quinten.dekooning@vanpoppel.be